Ευχαριστήριο σε φιλάθλους και αστυνομία

Χανιά | 21 Νοεμβρίου 2022, 15:42

Τον κόσμο των Χανίων αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η ομάδα των Χανίων για ό,τι αφορά το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο "Παύλος Βαρδινογιάννης" του Γάλλου.

/Bella Pizza

«Είναι πραγματικά κρίμα που δεν επιτράπηκε η οργανωμένη μετακίνηση και προσέλευση των φιλάθλων μας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο ακόμα περισσότεροι Χανιώτες», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Τα Χανιά είναι γεγονός επίσης ότι είναι πολύ ευχαριστημένα από τη στάση της αστυνομίας η οποία κρίνεται από μέρους της ότι λειτούργησε εξαιρετικά, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας που προσήλθαν μεμονωμένα στο ΔΑΚ Γάλλου και συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Επισκοπή, βάζοντας και αυτοί το δικό τους λιθαράκι στην επίτευξη της πρώτης φετινής νίκης.

Είναι πραγματικά κρίμα που δεν επιτράπηκε η οργανωμένη μετακίνηση και προσέλευση των φιλάθλων μας, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο ακόμα περισσότεροι Χανιώτες. Είμαστε υπέρ της μετακίνησης φιλάθλων, αρκεί φυσικά αυτή να γίνεται υπό αυστηρό έλεγχο, ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες μεταξύ γειτονικών και φιλικών συλλόγων κι επιπλέον τα μέτρα αστυνόμευσης είναι υπό την ευθύνη αστυνομικών διευθύνσεων και οργάνων όπως του χθεσινού αγώνα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για την πολύτιμη συνδρομή και υποστήριξή της σχετικά με την ασφάλεια τόσο των μελών της αποστολής της ομάδας μας όσο και των φιλάθλων μας. Οι χειρισμοί της, σε κάθε ζήτημα που προέκυψε, συνέβαλαν καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad