Ευχαριστήριο από Α.Ο.Λασιθίου

Στίβος | 6 Φεβρουαρίου 2016, 1:22

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και ο Α.Ο.Λασιθίου εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους βοήθησαν στο "3ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου" πριν από μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση:

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και ο Α.Ο. Λασιθίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλλαν στη διοργάνωση του «3ου Φεστιβάλ Κρητικού Στίβου» που διεξήχθη την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης που συνέβαλλε ως συνδιοργανωτής στην κάλυψη όλων των μετακινήσεων των αθλητών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης που επίσης ήταν συνδιοργανωτής και βοήθησε στην οργάνωση και εκτέλεση των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, “Καρνάγιο”, “Molo Café-Bar”, “Βle Κατσαρολάκια”, “Bueno Cafe”, “DejaVu”, “Palazzo Cafe”, “Αιολικό Café-Bar”, “Pizza di Napoli”, “Μέλι Coffee-Bar”, “Φαζός Ε.Π.Ε.”, “Box Cafe” και τους χορηγούς επικοινωνίας, “Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ”, “Λατώ Fm”, “104,4 Fm”, “Φωνή-εν”, “CNA News”.

Ευχαριστούμε επίσης, το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, τo Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου για την άριστη συνεργασία, τους εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή του “Kids Athletics”, το σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Ε.Κ.Α.Β. και το Ξενοδοχείο “Santa Marina” για τη σημαντική του βοήθεια.

Κλείνοντας, είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την παρουσία των σωματείων, των αθλητών και των προπονητών τους, χωρίς τη συμμετοχή των οποίων το «3ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου» δε θα μπορούσε να διεξαχθεί.

karta antonis garden