Ευχαριστήρια ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 20 Απριλίου 2016, 16:39

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, το οποίο και κατέκτησε για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της, εξέδωσε ανακοίνωση με ευχαριστίες προς πολλούς αποδέκτες.

Παράλληλα δίνεται και η υπόσχεση ότι η ομάδα θα βάλει τα δυνατά της για να εκπροσωπήσει επάξια τα Χανιά στα μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Εργαζομένων Κρήτης ΙΝΚΑ επιθυμούν όπως ευχαριστήσουν το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την παρουσία και στήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης:

Τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ Χανίων και τον πρόεδρό του κ. Απόστολο Αλεξάκη για τη συνεχή στήριξη στην ομάδα μας με οποιοδήποτε τρόπο.

Τη διοργανώτρια Αρχή (ΕΠΣ Χανίων), καθώς και το Σύνδεσμο Διαιτητών Χανίων για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Το χειρούργο-ορθοπεδικό κ. Σφυράκη Ιωάννη και το φυσιοθεραπευτή κ. Αδάμ Μπούτζουκα για την πολύτιμη βοήθειά τους και την άριστη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας.

Τον πρώην προπονητή της ομάδας μας κ. Κώστα Βερναρδάκη, που έβαλε τα θεμέλια της φετινής πορείας από πέρυσι το καλοκαίρι.

Τα παιδιά των Ακαδημιών μας και την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας (και τον πρόεδρό της κ. Μπαλαδάκη Σταύρο) για την άψογη συνεργασία, αλλά και την εξαιρετική παρουσία των παιδιών στην εκδήλωσή μας.

Τα σωματεία που συνεργαστήκαμε άψογα για τη χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων των Αγίων Αποστόλων και της Αγίας Μαρίνας (Ιδομενέας Γαλατά, ΔΑΑΟΧ, Χάλης Βαρυπέτρου, Ερασιτέχνες ΑΟ Χανιά, Γρανίτης).

Το Δήμο Χανίων για την παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων για τη διοργάνωση της εκδήλωσής μας.

Το κατάστημα Italian Factory Outlet και τον κ. Άκη Παινεσάκη για τη χορηγία των t-shirts του πρωταθλητή.

Το κατάστημα Σταύρος Σπορ και τον κ. Σταύρο Δρικάκη για τη χορηγία της ποδοσφαιρικής μπάλας της γιορτής μας, αλλά και τη διαρκή στήριξη της επιχείρησής του όλη τη σεζόν.

Τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης (για τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών), αλλά και όλα τα τοπικά ΜΜΕ, για την κάλυψη της εκδήλωσής μας και γενικά των αγωνιστικών και μη δραστηριοτήτων μας, και τη φετινή χρονιά.

Όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων και μας συνεχάρησαν με ανακοινώσεις τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχές για τα μπαράζ.

Τέλος, τον καθένα ξεχωριστά για τη δυναμική του παρουσία στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας.

Τα καλύτερα έρχονται… Σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας για άνοδο στη Γ’ Εθνική, διαθέτοντας όλες μας τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσουμε επάξια τα Χανιά μας.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad