Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την επιτυχημένη εκδήλωση

Νέος Ηρακλής Ηρακλής Νεροκούρου | 6 Αυγούστου 2016, 17:30

Από κόσμο "πλημμύρισαν" το βράδυ της Τετάρτης (03/08) τα Νεροκούρου, όπου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση του Ηρακλή και του Νέου Ηρακλή.

Ο κόσμος δημιούργησε το… αδιαχώρητο στον προαύλιο χώρο του γηπέδου και το γλέντι με το συγκρότημα του Ανδρέα Μανωλαράκη κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

manolarakis nerokourou

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση των δύο σωματείων για την εκδήλωση:

Tα Δ.Σ του Ηρακλή και του Νέου Ηρακλή Νεροκούρου μετά την πραγματοποίηση της καθιερωμένης πλέον Κρητικής βραδιάς, την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 στο γήπεδο Νεροκούρου, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:
α)τον κόσμο που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας,
β)το Κρητικό συγκρότημα του Ανδρέα Μανωλαράκη που μας διασκέδασε, χαρίζοντας στην εκδήλωσή μας το κέφι, τη λεβεντιά και το μοναδικό χρώμα της Κρητική μας παράδοσης,
γ)τους χορευτικούς συλλόγους «Μετερίζι» και «Ψηλορείτη» για την ευγενική τους συμμετοχή,
δ)τους μεγάλους χορηγούς μας κο Ε.Τσιγκάκη, Κ.Κουκλάκη, Γ.Καραδάκη και την εταιρεία Παγάκια Κρήτης για την υλική τους στήριξη &
ε)τις τοπικές μας επιχειρήσεις, που στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μας προσέφεραν με χαρά , τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς μας.
Επίσης ευχαριστούμε:
α) τον Δήμαρχο Χανίων κο Τ.Βάμβουκα, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κο Γ.Κουκλάκη,τον γενικό γραμματέα του Δήμου κο Δημήτρη Φραγκάκη, τους τέως αντιδημάρχους κο Ε.Κεμεσίδη και κο Μ.Κοτζαμιχάλη καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους κο Ν.Καραμπινάκη και κο Μ.Φοβάκη για την παρουσία τους,
β) τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χανίων κο Γ.Βούρβαχη, τους αντιπροέδρους της Ε.Π.Σ.Χανίων κο Δ.Λυκάκη και Γ.Ζαγουράκη και το Δ.Σ της Ένωσης που σχεδόν σύσσωμο παραβρέθηκε στην εκδήλωσή μας, όπως και τον υποψήφιο για την προεδρία της Ε.Π.Σ.Χανίων κο Σ.Βαρουξάκη και τους συνεργάτες του που επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους,
Τέλος, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντοπίτες μας, που με πολύ προσωπική εργασία συνέβαλαν στην οργάνωση αυτής της βραδιάς, αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι ο εθελοντισμός δεν είναι μόνο ιδέα αλλά και αξία.

για τα Δ.Σ των συλλόγων

manolarakis nerokourou2