Ευχαριστημένη η Ντουντουνάκη  

Κολύμβηση | 12 Φεβρουαρίου 2021, 16:38

Ευχαριστημένη για τις επιδόσεις της στη Νίκαια δηλώνει η Αννα Ντουντουνάκη. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Η Ντουντουνάκη μεταξύ άλλων τονίζει ότι θέλει να πιστεύει ότι θα διεξαχθούν κανονικά όλες οι προγραμματισμένες μεγάλες διοργανώσεις που υπάρχουν εντός του 2021, με αποκορύφωμα προφανώς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο δημοσίευμα της ΚΟΕ γίνεται αναφορά μεταξύ άλλων πως η Ντουντουνάκη προπονείται με τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «το αύριο της κλασικής κολύμβησης στην Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται πως η Ντουντουνάκη κέρδισε στη Νίκαια ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια, δείχνοντας πως βρίσκεται σ’ εξαιρετική κατάσταση.

Ακολουθεί αναλυτικά το δημοσίευμα.

Με τρία μετάλλια επέστρεψε πρόσφατα από την Νίκαια της Γαλλίας η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη. Ήταν ένα από τα 11 μέλη της ελληνικής αποστολής που μετείχε σε αγώνες του εξωτερικού για πρώτη φορά τους τελευταίους 12 μήνες.

Η Άννα προπονείται στα Χανιά τους τελευταίους μήνες και έχει σαν συνοδοιπόρους δυο παιδιά που εκφράζουν το «αύριο» της κλασικής κολύμβησης στην Ελλάδα, τον Απόστολο Παπαστάμο και τον Αλέξανδρο Κάχρη.

Η Άννα, σε δηλώσεις της στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας, υποστηρίζει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένη από την παρουσία της στους αγώνες της Γαλλίας και δηλώνει έτοιμη να ανταποκριθεί τις μεγάλες προκλήσεις του 2021, εάν και εφόσον πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τους χρόνους μου στους αγώνες, δεδομένης και της περιόδου. Είχα κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και η προετοιμασία μου πιστεύω είχε πάει αρκετά καλά, οπότε ήθελα να δω πώς θα έβγαινε όλο αυτό στους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν αγώνες, όχι μόνο για να φανεί η προσπάθειά μου, αλλά και για να αλλάξω παραστάσεις και να ξαναμπώ σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσο καιρό. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνουν όλες οι προγραμματισμένες για φέτος μεγάλες διοργανώσεις. Εγώ αυτό θα έχω στο μυαλό μου για να μπορώ να συνεχίσω να κάνω μια καλή προετοιμασία στους επόμενους μήνες».

Η πρωταθλήτρια της πεταλούδας εκτιμά ότι θετικό ήταν το πρόσημο από την συμμετοχή στο μίτινγκ της Νίκαιας για την πλειοψηφία των μελών της αποστολής.

«Θεωρώ ότι η γενικότερη παρουσία μας ως Εθνική ομάδα στους αγώνες ήταν αρκετά καλή, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το μεγάλο διάστημα αποχής από αγώνες. Οι περισσότεροι από εμάς ήταν αρκετά ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους και πιστεύω είχαμε μια αρκετά καλή παρουσία ως σύνολο».

karta antonis garden