Ευχαριστίες του Ικάρου στην Επιτροπή Διαιτησίας

Ικαρος Μουρνιών | 22 Φεβρουαρίου 2017, 20:27

Την ευκαιρία να μάθουν για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας και αθλητικής συμπεριφοράς είχαν στην ομάδα του Ικάρου Μουρνιών, σε ημερίδα που διεξήχθη στο γήπεδο Ελπίς-Νίκη από την Επιτροπή Διαιτησίας Χανίων.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο Ίκαρος θέλησε να ευχαριστήσει την Επιτροπή τόσο για την ημερίδα , αλλά και για τους διαιτητές που σφύριξαν αφιλοκερδώς το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Νέους και Παλαίμαχους πρν από μερικές ημέρες.

Η ανακοίνωση του Ικάρου αναφέρει τα εξής:

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σεμιναρίου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Xανιών για τους νέους κανονισμούς αλλά και τις τροποποιήσεις τους θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε  για αυτή την πρωτοβουλία τους!

Εκτός από την ενημέρωση αυτή η κίνηση φέρνει πιο κοντά τους διαιτητές με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη των ΔΣ ώστε κάποιοι να καταλάβουν ότι και οι διαιτητές είναι και αυτοί ομάδα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα η οποία απλά βρίσκεται στη μέση των δυο που  αγωνίζονται! Καλούνται να πάρουν απόφαση για ένα σφύριγμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα  κάνοντας πολλές φόρες και λάθος αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί δεν μπορούμε να τους καταδικάζουμε σε κάθε φάση για την απόφασή τους!

Δεν βοηθάμε έτσι την διεξαγωγη του αγώνα με αποτέλεσμα να συνεχιστούν τα λάθος σφυρίγματα και για τις δυο ομάδες!Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές και αυτό προσπαθούμε να μεταδώσουμε στους δικούς μας ότι δεν πρέπει να ασχολούνται και να διαμαρτυρονται στο διαιτητή για κάθε λάθος σφύριγμα κατά την κρίση τους και να αποσπάται η προσοχή τους αλλά να συγκεντρώνονται μόνο στις οδηγίες του προπονητή τους !

Έτσι παιχνίδι με παιχνίδι είναι 100% σίγουρο ότι η ομάδα θα βελτιώνεται κάθε εβδομάδα!Πιστεύοντας ότι κανένας διαιτητής δεν έχει δόλο να ευνοήσει ή να αδικήσει μια ομάδα θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον από την πλευρά μας οι διαιτητές των αγώνων μας να περνούν απαρατήρητοι!

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύνδεσμο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και έστειλε διαιτητικό τρίο στην κοπή της πίτας μας όπου διεύθυναν το καθιερωμένο φιλικό μεταξύ της ομάδας Νέων και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών με το μόνο αντίτιμο λίγα μπριζολάκια!

Mikel Chania Delivery

Rabona ad