Ευχαριστίες σε Παλαιόχωρα και κόσμο για τη δυναμική στήριξη (pics)

Πανακρωτηριακός Παλαιόχωρα | 6 Φεβρουαρίου 2017, 18:00

Μέσα σε άκρως πολιτισμένο επίπεδο και παρουσία πλήθους κόσμου και από τις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε το πρώτο ντέρμπι τίτλου, ανάμεσα σε Παλαιόχωρα και Πανακρωτηριακό.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΑΟΠ για την άψογη φιλοξενία, ενώ ξεχωριστή αναφορά υπήρξε και για τη δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Παλαιόχωρας.

Η ανακοίνωση για τη φιλοξενία:

H Διοίκηση του ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακού Α.Ο θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Α.Ο Παλαιόχωρας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν σε όλη την οικογένεια του Πανακρωτηριακού, ποδοσφαιριστές – προπονητές – Διοίκηση αλλά και φίλαθλο κόσμο, κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στο γήπεδό της και ανανεώνουμε  το ραντεβού για την εντός έδρας αναμέτρηση όπου υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία.

Akrotiri kosmos

Η ανακοίνωση για τον κόσμο:

H Διοίκηση του ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακού Α.Ο  επιθυμεί να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό του Ακρωτηρίου για την πολυπληθή παρουσία του, την πολύ θερμή συμπαράστασή του αλλά κυρίως για την σωστή αθλητική και στα πλαίσια του “Ευ αγωνίζεσθαι” συμπεριφορά του στο κυριακάτικο παιχνίδι στην Παλαιόχωρα απέναντι στην τοπική ομάδα. Η στήριξη των φιλάθλων μας αποτελεί πηγή δύναμης για το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας μας για να συνεχίσει στην διεκδίκηση των στόχων του, καθώς επίσης είναι και μεγάλη ηθική επιβράβευση για την Διοίκηση του συλλόγου, ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά του για τη δημιουργία ομάδων που αποτελούν διαφήμιση για τον τόπο μας, πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία μας και ένα μέσο διασκέδασης – αξιοποίησης του ελεύθερου τους χρόνου.

Akrotiri kosmos1

Akrotiri kosmos2

Estrella
Auto KCS

Rabona ad