Ευχαριστίες προς τον κόσμο με αιχμές προς “τρίτους”

Χανιά | 4 Δεκεμβρίου 2022, 15:48

Οπως αναμενόταν, τα Χανιά ευχαριστούν τον κόσμο που παρευρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για το ματς με το Απόλλωνα. Παράλληλα, επισημαίνονται και πάλι τα παράπονα που υπάρχουν προς τη διαιτησία.

/Bella Pizza

«Κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον ιδρώτα και τα όνειρα μας. Το ίδιο συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, όμως φέτος κάτι έχει αλλάξει. Πλέον είμαστε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε κόντρα σε όλους και σε όλα», τονίζεται μεταξύ άλλων από την ΠΑΕ Χανιά.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, μέσα από την καρδιά της, ευχαριστεί θερμά τους 100 περίπου φιλάθλους μας που παρευρέθησαν στον χθεσινό (3/12) εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και της συμπαραστάθηκαν από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 60 φιλάθλους μας που ταξίδεψαν από τα Χανιά και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες.

Νιώθουμε μεγάλη χαρά και περηφάνια, αλλά και υποχρέωση, να βλέπουμε τον κόσμο των Χανίων να μας συμπαραστέκεται όλο και περισσότερο. Η συσπείρωση που έχει ξεκινήσει και συνεχώς μεγαλώνει τη φετινή σεζόν είναι το μεγάλο μας όπλο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον ιδρώτα και τα όνειρα μας. Το ίδιο συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, όμως φέτος κάτι έχει αλλάξει. Πλέον είμαστε ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Είμαστε Χανιώτες, είμαστε Κρητικοί και όποιος δε μας σέβεται θα μας φοβάται!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ!».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad