Ευχαριστίες και συγχαρητήρια του Κουμπέ για το τουρνουά αλληλεγγύης

Κουμπές | 14 Σεπτεμβρίου 2023, 22:38

Ο Κουμπές εξέφρασε τις ευχαριστίες του και μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του τουρνουά αλληλεγγύης στα Νεροκούρου, για την ενίσχυση ποδοσφαιριστή του Ικάρου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Oinolatris

Ο Ίκαρος ήταν ο νικητής του τουρνουά αλληλεγγύης που ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο των Νεροκούρου για την ηθική και οικονομική υποστήριξη του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πασακακίου ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στον Ικαρο το τουρνουά αλληλεγγύης

Το δελτίο τύπου του Κουμπέ αναφέρει σχετικά:

«Άφησε το στίγμα του και κυρίως την διάθεση, το Φιλανθρωπικό τουρνουά που διεξήχθη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο γήπεδο Νεροκούρου, ένα τουρνουά αλληλεγγύης για την ενίσχυση ποδοσφαιριστή της ομάδος του ΙΚΑΡΟΥ.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και στους απλούς φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν σε δύσκολους καιρούς, δείχνοντας ξανά ανθρωπιά και στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τον τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης αυτής.

Η ομάδα μας θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες και πάντα δίπλα σε τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες!!! Σε αυτόν τον δρόμο, συμπαραστάτες μας είστε όλοι εσείς! Απ’ αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Συνεχίζουμε….”ΑΟ ΚΟΥΜΠΕΣ”. Εμπρός σε μια νέα εποχή για την ομάδα της καρδιάς μας, για την ομάδα που στηρίζει και στηρίζεται στη γειτονιά μας!!!»

Estrella

Rabona ad