Ευχαριστίες και… ευχαριστίες από Παλαιόχωρα

Παλαιόχωρα | 11 Μαΐου 2017, 16:47

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της κατάκτησής του και της ανόδου στη Γ’ Εθνική η Παλαιόχωρα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε αυτήν υπάρχουν ευχαριστίες και… ευχαριστίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας και του τόπου μας.

Ευχαριστούμε την χαρτοβιομηχανία ENDLESS ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ ΑΕΒΕ και τον καλό μας φίλο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Τρακάκη Γιώργο, για την απόλυτη και σημαντική στήριξη τους και προβολή της ομάδας μας.
Τα εστιατόρια, ΟΔΥΣΣΕΙΑ και την οικογένεια Παπαδογιαννάκη, ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ και τον Στέλιο Θεοδωράκη, το εστιατόριο GALAXY της οικογένειας Πεντάρη και την ταβέρνα Μέθεξις, για τα δωρεάν γεύματα στην ομάδα μας.

Το ITALIAN FACTORY OUTLET και τον Ακή Πενεσάκη για την συνεργασία μας.
Τα καταστήματα Σταύρος Σπορ για τα δώρα στις εκδηλώσεις μας.
Και όλους τους επαγγελματίες σε Παλαιόχωρα, Κουντούρα και Χανιά για την οικονομική ενίσχυση και την βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους στο γήπεδο Ταυρωνίτη για την παραχώρηση του γηπέδου για προπονήσεις.

Τον φίλο μας και Πρόεδρο του ΑΟΣ ΥΡΤΑΚΙΝΑ Κοντεκάκη Γιάννη για την παραχώρηση του γηπέδου στην Κάντανο και την βοήθεια του.

Τον καρδιολόγο Πεντάρη Σοφοκλή για την εξέταση των αθλητών μας, όπως και τον συνεργάτη φυσικοθεραπευτή μας, Αδάμ Μπούτζουκα για τις συμβουλές του, τις υπηρεσίες του και την γρήγορη αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μας.

Τον Λεωνίδα Παπαδάκη, αθλητικό επιστήμονα και υπεύθυνο εκγύμνασης της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την μεταφορά σημαντικών γνώσεων σε όλους μας κατά την διάρκεια των εργομετρικών εξετάσεων στους αθλητές μας, που πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο και τον προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου Γιώργο Μπερνεάνου, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στο Μάλεμε.

Τους καλούς μας φίλους και φωτογράφους Θεόδωρο Ξενάκη και Γιώργο Σταθέα για τις υπέροχες φωτογραφίες τους σχεδόν σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας.

Επίσης την Αρχιτέκτονα Μαρία Κοντοκριθάκη για το υπέροχο σήμα μας και τα μοναδικά σχέδια της.

Την ΕΠΣ Χανίων για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος, δείχνοντας σε όλους ότι το ποδόσφαιρό μας προοδεύει και πατάει γερά στα πόδια του, καθώς και όλες τις ομάδες του νομού για την φιλοξενία τους και τις συγχαρητήριες ανακοινώσεις τους για την ιστορική επιτυχία μας.

Όπως και τον σύνδεσμο διαιτητών για την άψογη τήρηση των κανονισμών και την γενικότερη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ από καρδιάς, αξίζει στον υπέροχο κόσμο μας, που μας ακολουθούσε παντού και παντός καιρού, φωνάζοντας και στηρίζοντας τις προσπάθειες μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να «ευχαριστήσουμε» και όλους εκείνους, που άλλοι σιωπηλά και άλλοι φανερά και προκλητικά, μας πολέμησαν και συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και τώρα.

Θέλοντας να μειώσουν το μέγεθος της επιτυχίας μας ,διαδίδοντας διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, προσπαθώντας μάταια να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης όλων.

Τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, γιατί στον πρωταθλητισμό, αυτός που σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος είναι οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου.

Αλλά αυτοί που σε ωθούν και σου δίνουν το πραγματικό κίνητρο να ξεπεράσεις τα όρια σου και να βγεις νικητής και πρωταθλητής, είναι όλοι αυτοί που είναι απέναντι σου.

Σας ευχαριστούμε που άθελα σας, μας κάνατε με τον τρόπο σας, Πρωταθλητές..!

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας με υγεία.

Εκ της διοικήσεως
Ο Γενικός Αρχηγός
Λουγιάκης Αντρέας

 

Estrella
Auto KCS