Ευχαριστεί το Μινώταυρο ο Γκούντελος

Μινώταυρος Απόλλων | 6 Φεβρουαρίου 2017, 23:40

Δεν ξεχνά τις σημαντικές στιγμές που πέρασε στο Μινώταυρο ο Βαγγέλης Γκούντελος που θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα των Μουρνιών μετά την αποχώρηση του, μέσω προσωπικής επιστολής του στο athlitiko.

Ο 23χρονος αμυντικός κατέκτησε μεταξύ άλλων 2 πρωταθλήματα, ενα κύπελλο και ένα σούπερ Καπ στην πολυετή παρουσία του στους “πράσινους” όπου αγωνίστηκε από πολύ μικρή ηλικία, φτάνοντας μέχρι και το Περιφερειακό (όπου είχε και ένα γκολ) και… ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά για να συνεχίσει στον Απόλλωνα, τον οποίο επίσης ευχαριστεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή του για το Μινώταυρο:

“Αισθάνομαι την ανάγκη μετά την αποχώρηση μου από την ομάδα του Μινωταύρου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου και τους φίλους της ομάδας για όλες τις δυνατές στιγμές που περάσαμε μαζί. Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια σε όλους”!

Ευχαριστίες και στον Απόλλωνα

“Θέλως επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ειδικά τον Πρόεδρο της ομάδας του Απόλλωνα που με δέχτηκαν με χαρά στην οικογένεια τους”.


Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad