Ευχαριστεί το Calcetto για το καμπ

ΑΣ Καλτσέτο | 19 Ιουνίου 2017, 16:55

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζονται ευχαριστίες για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του καμπ, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις Μουρνιές, εξέδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto. «Θα ενημερώσουμε αναλυτικά τις ομάδες και τους προπονητές σχετικά με την εικόνα των παιδιών καθώς και για τα επόμενα βήματα της αξιολόγησής μας», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση από τους διοργανωτές. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto θέλει να ευχαριστήσει το Δ.Σ. και τον τεχνικό διευθυντή του Μινώταυρου για την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς και για την όλη συνεργασία του, όσον αφορά την άψογη διεξαγωγή του καμπ αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17/6.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες, τους προπονητές και τους γονείς, που με πολύ μεγάλη προθυμία μας έστειλαν τους μικρούς τους ποδοσφαιριστές από όλες τις γωνιές του Νομού μας.

Θα ενημερώσουμε αναλυτικά τις ομάδες και τους προπονητές σχετικά με την εικόνα των παιδιών καθώς και για τα επόμενα βήματα της αξιολόγησής μας».

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis