Ευχαριστεί Σπάρτη και Παναιγιάλειο για την άψογη φιλοξενία

Χανιά | 31 Οκτωβρίου 2016, 17:55

Ο Α.Ο.Χανιά ευχαριστεί, με ανακοίνωσή του την Σπάρτη αλλά και τον Παναιγιάλειο για την άψογη φιλοξενία τους στο περιθώριο των αγώνων Κυπέλλου και πρωταθλήματος. Μάλιστα, μιλά για "ανθρωπιά" εκ μέρους των δύο συλλόγων.

Ο ΑΟΧ μάλιστα δεσμεύεται να ανταποδώσει τη φιλοξενία, σε αμφότερους τους συλλόγους, στο παιχνίδια που θα διεξαχθούν στα Χανιά.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Μετά απο πολλά εμπόδια, η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε και ο Α.Ο.Χ, μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία στα δυο πρώτα του παιχνίδια. Η βαριά ήττα στη Σπάρτη, στην πρεμιέρα του κυπέλλου, ταρακούνησε τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι παρουσίασαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο Αίγιο, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και απέναντι στον Παναιγιάλειο, απέσπασαν λευκή ισοπαλία, σε  έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που δεν άλλαξε, ήταν η φιλοξενία που είχε η ομάδα μας, τόσο στη Σπάρτη, όσο και στο Αίγιο.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά λοιπόν, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις διοικήσεις της Σπάρτης και του Παναιγιαλείου, για την άριστη φιλοξενία, αφού απέδειξαν, ότι πάνω απο ολα είναι άνθρωποι και  η…ΑΝΘΡΩΠΙΑ σπανίζει στις ημέρες μας.

Υποσχόμαστε ότι θα τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στα – ούτως η άλλως – φιλόξενα Χανιά.

Estrella
/psiloritischania