Ευχαριστεί Μινώταυρο και καλεί τον κόσμο στο γήπεδο

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 15 Φεβρουαρίου 2017, 21:10

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ευχαρίστησε θερμά τον Μινώταυρο για το ανοικτό κάλεσμα που έκανε για την αναμέτρηση με τον Εθνικό, ενώ παράλληλα ζητάει και η ίδια τη στήριξη του κόσμου των Χανίων, στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/02).

Μετά το σπουδαίο “διπλό” στα Ζωνιανά οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να “ξεκολλήσουν” από την τελευταία θέση του ομίλου τους και με δεδομένο ότι εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει άλλο ματς εθνικής κατηγορίας στα Χανιά απεύθυναν κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για στήριξη της προσπάθειάς τους.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ομάδα του Μινωταύρου για το ανοικτό κάλεσμα που έχει απευθύνει στο φίλαθλο κόσμο των Χανίων, προκειμένου να μας ενισχύσει στον αγώνα μας απέναντι στην ιστορική ομάδα του Εθνικού την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο των Μουρνιών.

Με τη σειρά μας, καλούμε τους φιλάθλους των Χανίων να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad