Ευχαριστεί Μαθιουλάκη και Δήμο Χανίων για την αδειοδότηση

Χανιά | 20 Ιουλίου 2016, 0:00

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση στον Κισσαμικό μετά τα ευχάριστα νέα για την αδειοδότηση της ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Καστελίου απευθύνει ευχαριστίες, μεταξύ άλλων, στον Μανώλη Μαθιουλάκη.

Ειδικότερα, η αναφορά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς έχει να κάνει με την παραχώρηση του γηπέδου Μάλεμε, ενώ επίσης ο Κισσαμικός ευχαριστεί και τον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του γηπέδου Περιβολίων. Ουσιαστικά, ο Κισσαμικός δηλώνει σαν πρώτη έδρα το Μάλεμε και εναλλακτικά τα Περβόλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Κισσαμικός είναι η εξής:

«Μέσω του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ χορηγήθηκε στην ομάδα μας άδεια συμμετοχής για τη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ως έδρα του Κισσαμικού δηλώθηκε το γήπεδο Μάλεμε και ως δεύτερη έδρα το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Η ΠΑΕ Κισσαμικός με αφορμή την αίσια έκβαση με το θέμα της χορήγησης της άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον νομικό σύμβουλο και Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Λυχναρά και τον λογιστή Νίκο Κουλιέρη, για τη σημαντική συμβολή τους.

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς κ. Μανώλη Μαθιουλάκη για την παραχώρηση του γηπέδου Μάλεμε και τον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του γηπέδου Περιβολίων».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad