Έξω από τα γήπεδα η NOVA (;)

Super League 1 26 Νοεμβρίου 2016, 13:19

Οι σχέσεις με την NOVA που οδηγούνται στα άκρα και ο αθλητικός νόμος, είναι τα δύο θέματα που θα απασχολήσουν το διοικητικό συμβούλιο της Super League που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη 1/12.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην Λίγκα προβληματίζονται πολύ για την κατάσταση με την NOVA που θέλει να εφαρμόσει ρήτρα 2.8 εκατομμυρίων ευρώ για την 11η αγωνιστική που αναβλήθηκε έπειτα από απόφαση της FIFA.

Η πιο ακραία σκέψη που επικρατεί στις τάξεις του Συνεταιρισμού είναι να απαγορεύσουν στα τηλεοπτικά συνεργεία του καναλιού την είσοδο στα γήπεδα, προκειμένου να μην επιτρέψει να πραγματοποιήσουν μεταδόσεις των ματς. Όλα τα δεδομένα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, αλλά και οι τρόποι που μπορούν να αντιδράσουν οι ΠΑΕ, θα τεθούν επί τάπητος στο ερχόμενο ΔΣ της Λίγκας που έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, τα αποτελέσματα του οποίου θα είναι πολύ σημαντικά για τη σχέση των δύο πλευρών, που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Οι σκέψεις για απαγόρευση εισόδου της NOVA στα γήπεδα για τηλεοπτική κάλυψη αφενός είχε τεθεί επί τάπητος και σε προηγούμενο συμβούλιο, στις 27 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα, αλλά είχε αποφασιστεί να μην τραβήξει η Λίγκα το σκοινί, αφετέρου πρόκειται για μεμονωμένες σκέψεις ΠΑΕ και οι πιθανότητες να γίνουν πράξη είναι ελάχιστες. 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania