Εξι νέες ανανεώσεις στον Απόλλωνα Λάρισας

Football League 5 Ιουλίου 2017, 11:25

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς έξι ακόμα ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ, συμφώνησαν να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σουλίδης, Φιρινίδης, Διβανές, Ιβανίδης, Καμπέρης, Ανδρέου και Σκούπρας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ο Απόλλων Λάρισας μετά από τις συναντήσεις που είχε ο πρόεδρος και προσεχώς μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς παρουσία και του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη ήρθε σε συμφωνία με άλλους επτά (7) ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ώστε να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Η άποψη της διοίκησης συνεπικουρούμενη και από την τεχνική ηγεσία είναι, ότι οι παίκτες αυτοί, κρίθηκαν με βάση το ποδοσφαιρικό τους ταπεραμέντο, ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στην ΠΑΕ ανεξάρτητα από την μεγαλύτερη κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Με την απαράμιλλη αγωνιστικότητα τους και την ευπρέπεια που τους διέκρινε, εκτιμήθηκαν δεόντως από όλη την «οικογένεια» του Απόλλωνα και είναι σίγουρο ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχει η ομάδα μας, τους φιλόδοξους στόχους που έχει χαράξει η διοίκηση.

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν και θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα είναι οι εξής:

1) Σουλίδης Νικόλαος
2) Φιρινίδης Ιωάννης (Τ)
3) Διβανές Πέτρος
4) Ιβανίδης Δαβίδ
5) Καμπέρης Κωνσταντίνος
6) Ανδρέου Ευάγγελος
7) Σκούπρας Κωνσταντίνος

«Καλή σεζόν με υγεία παιδιά και όλοι ΜΑΖΙ με πίστη να συνεχίσουμε να κάνουμε όλη την ποδοσφαιρική χώρα να μιλάει με σεβασμό για εμάς…».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards