Εξι μεταγραφές ο Κουμπές, ο ένας… πρωταθλητής!

Α.Ο. Κουμπές | 8 Νοεμβρίου 2020, 21:07

Σε έξι μεταγραφές ανακοίνωσε πως προχωρά ο Κουμπές, περιμένοντας βέβαια την εκκίνηση του πρωταθλήματος, με την ελπίδα αυτό να συμβεί πριν το τέλος του 2020.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Κουμπέ γνωστοποίησε συγκεκριμένα την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών οι οποίοι αναμένεται να την βοηθήσουν σημαντικά εν όψει του προσεχούς πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας. Στόχος για τον Κουμπέ είναι να μπορέσει να έχει την καλύτερη δυνατή σεζόν και ενδεχομένως να μπορέσει να κόψει πρώτος το νήμα.

Συγκεκριμένα, ο Κουμπές ενισχύεται με πέντε παίκτες από τα τοπικά πρωταθλήματα Χανίων, ενώ ένας ακόμη έρχεται ως πρωταθλητής και μάλιστα, κερδίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική! Αυτός είναι ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης που αγωνιζόταν συγκεκριμένα στο Μοσχάτο, το οποίο μετέχει πια στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι άλλες πέντε μεταγραφές για τον σύλλογο των Χανίων είναι οι εξής: Τσαγκαράκης από Ατρόμητο Μάλεμε, Λυκάκης από Νέο Ηρακλή, Παπαδάκης και Ποντικάκης από Κορωνίδα και Δασκαλάκης από Θησέα.

Η ανακοίνωση από τον Κουμπέ είναι η εξής:

«Ο ΑΟ Κουμπές ανακοινώνει τις εξής μεταγραφές: Τσαγκαράκη από Ατρόμητο Μάλεμε, Χατζηδάκη Ελευθέριο, Λυκάκη Βαγγέλη από Νέο Ηρακλή, Ζαχαρία Παπαδάκη, Γιώργο Ποντικάκη από Κορωνίδα, Δασκαλάκη Γιάννη από Θησέα και Μαστραντωνάκη Ανδρέα από Μοσχάτο (Α’ Πειραιά) με το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση και την άνοδο.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα τον Μαστραντωνάκη, που τον ζητούσαν ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και αυτός προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα της γειτονιάς του».

Estrella

Papantonakis Cards