Εξι διαφορετικοί προπονητές σε μία σεζόν…

Αρης Σούδας | 4 Απριλίου 2022, 14:37

Ο Αρης Σούδας έκλεισε μία δύσκολη χρονιά με την αξιόμαχη προσπάθεια στη Νέα Σμύρνη και την ήττα από τον Πανιώνιο (2-1), έχοντας έκτο διαφορετικό προπονητή σε μια σεζόν!

Oinolatris

Ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Τζατζιμάκης, που επιστρατεύτηκε για τις τελευταίες αγωνιστικές μετά από το γρήγορο “διαζύγιο” με τον Κώστα Κιάσσο, απουσίαζε στο εξωτερικό και έτσι την τεχνική καθοδήγηση στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος είχε ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Φραγκέδης.

Κατά συνέπεια έγινε ο 6ος που καθοδήγησε φέτος σε παιχνίδι της Γ’ Εθνικής τον Αρη Σούδας! Η χρονιά ξεκίνησε με τον Νίκο Μαναρώλη να έχει επιστρέψει στο “τιμόνι” αλλά να αποχωρεί τον Νοέμβριο, μετά από 2 ματς πρωταθλήματος.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ, παρουσία του αντικαταστάτη του Νίκου Μαναρώλη, Γιάννη Λιουδάκη, την τεχνική ευθύνη ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής Μανώλης Πηγουνάκης. Ο Λιουδάκης ανέλαβε επίσημα στο παιχνίδι με τον Γιούχτα (0-1) στις 14 Νοεμβρίου και αποχώρησε στις 27 Φεβρουαρίου έπειτα από το εντός έδρας 2-3 με την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια η διοίκηση του Αρη συμφώνησε με τον Κώστα Κιάσσο, που ανέλαβε στη διακοπή του πρωταθλήματος στο τέλος Φεβρουαρίου, αλλά πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο μόλις σε ένα παιχνίδι, αυτό με τον ΑΟΑΝ (0-2) εκτός έδρας (13/03).

Οπως και τον Μάρτιο του 2021 με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, όπου και οδήγησε την ομάδα στην παραμονή, έτσι και έναν χρόνο μετά ο Αρης έδωσε το “χρίσμα” στον νεαρό Γιώργο Τζατζιμάκη, που κάθισε στον πάγκο στα ματς με Αλμυρό (1-3) και ΠΟΑ (0-1), αλλά απουσίαζε από τη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ο Φραγκέδης.

Estrella
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad