Εξασφαλίζει την κατηγορία

Φωστήρας ΑΕ Κυδωνίας | 20 Μαρτίου 2016, 15:40

Την παραμονή του στην κατηγορία φαίνεται να εξασφαλίζει ο Φωστήρας που πήρε σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕ Κυδωνίας με 2-0 στα Νεροκούρου.

Ο Παλαθούρας για ακόμα μία φορά φρόντισε να σκοράρει με μία από τις… σπεσιαλιτέ του, καθώς πέτυχε και πάλι απευθείας κόρνερ στο 10’ για το 1-0.

Ο Σταμούλης στο 70’ με… τακουνάκι υπέγραψε την σημαντική νίκη του Φωστήρα (2-0), που  δύσκολα θα κινδυνέψει πλέον για την συνέχεια.

Στο 85’ είχαμε δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα καθώς αποβλήθηκαν μετά την μεταξύ τους αψιμαχία ο Γ.Ποποδάκης για τον Φωστήρα και ο Γ.Καλογεράκης για την ΑΕ Κυδωνίας.

Ο Φωστήρας εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην διαιτητική τριάδα για την καλή διαιτησία που είχαν στο ματς.

Διαιτητής:Τσαγκαράκης

Βοηθοί:Κομισοπούλου-Χάμπας

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Σκαμνάκης, Ποποδάκης Γ., Μαλαμαδάκης, Αικατερίνης, Ποποδάκης Ι. (88’ Αντωνάκης), Κατωτικίδης, Παλαθούρας, Τάνταρος, Ξενάκης (75’ Βέρδος), Φιλιππίδης, Σταμούλης (75’ Παπαδάκης)

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης, Ελευθερίου Ι. (37’ Μπασιαδάκης), Περουλάκης, Παντελάκης (50’ Δημητρογιαννάκης Στ.), Μπραουδάκης, Μιχάκης, Αποστολάκης, Κατσουλάκης, Μάρακας (66’ Καλογεράκης Α.), Καλογεράκης Γ.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad