Εξάσφαιρο στην πρεμιέρα ο Κουμπές | pics

Κουμπές Κορωνίδα | 20 Νοεμβρίου 2022, 18:58

O Koυμπές παρουσιάστηκε εξαιρετικός στην πρεμιέρα της Γ' ΕΠΣΧ και επικράτησε άνετα της Κορωνίδας με το εμφατικό 6-0 στο γήπεδο Αγ. Αποστόλων.

Oinolatris

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος, στο οποίο πέτυχαν τα πέντε από τα έξι τέρματα της αναμέτρησης. Πρώτη νίκη έτσι για τον Κουμπέ, με το… αριστερό από την άλλη η Κορωνίδα που στρέφει την προσοχή της στο επόμενο ματς.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Κουμπέ μπροστά με 1-0 χάρη στο γκολ του Καλπατζίδη στο 25′. Στο δεύτερο μέρος διπλασίασε πολύ νωρίς τα γκολ ο Απέργης στο 50′, ενώ στο 62′ ήταν η σειρά του Καμπάκου να κάνει το 3-0. Κάπου εκεί τα πάντα κρίθηκαν ουσιαστικά, αλλά οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν.

Ανέλαβε δράση και άνοιξε λογαριασμό για φέτος και ο Κώστας Ροκάκης και μάλιστα με δύο γκολ στο 70′ και το 80′, το τελευταίο με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καραμιχάλης. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Στυλιανάκης στο 90′.

Διαιτητής: Μαραγκάκης Βοηθοί: Χάμπας – Νταμαδάκης

Κουμπές (Κώστας Λαζαρίδης): Ποθητός, Καραμιχάλης (60′ Ζωϊδάκης), Σκορδυλάκης, Ροκάκης Ι., Σερβίνας, Βερυκάκης (46′ Απέργης), Καλπαζίδης (60′ Κυπραίος), Σκυβαλάκης, Στυλιανάκης, Κουρτσούνης (46′ Καμπάκος), Ροκάκης Κ.

Κορωνίδα: Ρεβελάκης Μ., Τσουράκης, Παπαδάκης, Βορεινάκης (65′ Αποστολάκης Μ.), Ρεβελάκης Π., Κοτρωνάκης (46′ Γουνάκης), Νικολιουδάκης, Αποστολάκης Ι., Κακατσάκης (46′ Αγκάντι), Μανταδάκης, Φραγγεδάκης (75′ Ρεβελάκης Ι.)

 

Estrella

Rabona ad