Εξαιρετική η γιορτή για το Ολοήμερο Πρόγραμμα του ΝΟΧ

Επικαιρότητα | 12 Αυγούστου 2016, 12:31

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (10/8) στο Κολυμβητήριο Χανίων η Καλοκαιρινή γιορτή του Ολοήμερου Προγράμματος Αθλητικής Δραστηριότητας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα -το οποίο συνεχίζεται μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου με την Γ’ Περίοδο- είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με μουσική και χορό, να διαβάσουν ποιήματα και να λάβουν μέρος σε θεατρική παράσταση που φέρει την ονομασία “Τρελοβάπορο”. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φρεσκάδα και τα νιάτα των παιδιών σε συνδυασμό με το εξαιρετικό πρόγραμμα της γιορτής συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση από τις εξέδρες του Κολυμβητηρίου Χανίων!

oloimero giorti4

oloimero giorti5

oloimero giorti6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά για την συνολική δουλειά όλους τους εκπαιδευτές και τις εκπαιδεύτριες, το προσωπικό του Ολοήμερου Προγράμματος, καθώς και όλους όσοι συνετέλεσαν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Επίσης, ευχαριστίες απευθύνονται προς την προπονήτρια Μπιλιάνα Γκεορκίεβα και τις αθλήτριες Συγχρονισμένης Κολύμβησης που χάρισαν ένα υπέροχο θέαμα και είχαν το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία που είχε η γιορτή, καθώς και το ΕΑΚ Χανίων για την πολύτιμη βοήθεια του.

oloimero giorti8

oloimero giorti9

Oloimero proponites ekpaideutes

Ιδιαίτερα, ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί τους χορηγούς-υποστηρικτές της γιορτής:

-Αρτοποιία-ζαχαροπλαστική “ΔΕΣΠΟΙΝΑ”
-ΙΝΚΑ ΧΑΝΙΩΝ
-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ

Τέλος, ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί θερμά τους εξής για την εκπαιδευτική ενημέρωση των παιδιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:

-ΕΝΑΜΟΝΟΧ
-ΕΚΑΒ
-ΔΕΔΙΣΑ
-ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ
-ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
-ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

 

karta antonis garden

Rabona ad