Εξαιρετική εκδήλωση για τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” (pics)

Γενικά Θέματα - Τοπικό 17 Φεβρουαρίου 2016, 13:39

Μία εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προχωρώντας μεταξύ άλλων σε πολλές βραβεύσεις και τιμώντας πρόσωπα από όλο το φάσμα του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Από τις πιο σημαντικές βραβεύσεις ήταν αυτή προς τον προπονητή του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έδειξε πολύ συγκινημένος και μάλιστα αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά στην 30ετή προπονητική του καριέρα που τον βραβεύει Σύνδεσμος Προπονητών!

Parashos

Από την πλευρά τους, τα στελέχη του “Παγκρήτιου” αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης που πραγματοποίησε τη βράβευση, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον 63χρονο τεχνικό, τον οποίο συνόδεψαν στην εκδήλωση οι συνεργάτες του, Γκουτσίδης, Παπαδάκης, Παγανιάς, ο τεχν. διευθυντής Γιάννης Βλάχος και τα προπονητικά επιτελεία των ομάδων υποδομής.

Επίσης, την τιμητική του είχε ένα ακόμα μέλος από την ομάδα του Πλατανιά και ειδικότερα ο Ντίνος Πάγκαλος ο οποίος βραβεύτηκε για την μεγάλη του συνεισφορά σε επιτυχίες χανιώτικων ομάδων, με τη βράβευση να πραγματοποίησε εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η Κατερίνα Ζομπανάκη.

Pagalos

Για τη σημαντική τους προσφορά στον Σύνδεσμο και στο χανιώτικο ποδόσφαιρο βραβεύτηκαν οι προπονητές και άλλοτε γενικοί γραμματείς του Συνδέσμου, Πολυχρόνης Σημαντηράκης και Δημήτρης Σασλής.

Simantirakis

Η βράβευση στον Πολυχρόνη Σημαντηράκη.

Saslis

Η βράβευση στον Δημήτρη Σασλή. 

Στη συνέχεια, ο Σύνδεσμος Προπονητής βράβευσε για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο τους προέδρους του Άρη Βουκολιών Θανάση Χηνόπουλο και της Παλαιόχωρας Σήφη Δελάκη, τον οποίο ο Σύνδεσμος επιβράβευσε για τη δημιουργία του γηπέδου Παλαιόχωρας με φυσικό χλοοτάπητα με δικά του έξοδα.

Xinoopoulos

Η βράβευση στον κ. Χινόπουλο από τον Μαν. Πηγουνάκη.

Delakis

Η βράβευση στον κ. Δελάκη από τον Βαγγ. Πρόκο.

Ακόμα, βραβεύτηκαν η βοηθός διαιτητή Φούτμπολ Λιγκ Γεωργία Κομισοπούλου, που τράβηξε πάνω της τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της παρουσία, ο βοηθός διαιτητή Σούπερ Λιγκ, Μανώλης Καλφάκης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μαλαμαδάκης που λόγω της κατάσταση της υγείας του δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Komisopoulou

 

Komisopoulou1

Τέλος, από το δικό μας χώρο, αυτόν της δημοσιογραφίας, βραβεύτηκε ο καλός συνάδελφος και συνεργάτης του athlitiko, Λευτέρης Αντωνακάκης για την μεγάλη του προσφορά στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και γενικώς στον χανιώτικο αθλητισμό.

Lefteris

Την εκδήλωση στο “Κουλουρίδης” συντόνισε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Δημήτρης Ανθούσης και μετά την καθιερωμένη ομιλία του προέδρου του Συνδέσμου Μανόλη Πηγουνάκη ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας Βαγγέλη Πρόκο, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων Παναγιώτη Γιαννακάκη και τον αντιδήμαρχο Χανίων Μανώλη Κεμεσίδη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

IMG 4261 2

IMG 4264

IMG 4288

IMG 4300

IMG 4305

IMG 4308

IMG 4311

IMG 4316

IMG 4319

IMG 4324

IMG 4328

IMG 4345

IMG 4337

IMG 4360

IMG 4364

karta antonis garden