Εξ αρχής με την πλάτη στον τοίχο

Χανιά | 27 Ιανουαρίου 2021, 19:10

Παρότι η Σούπερ Λιγκ 2 ξεκίνησε μόλις και τα Χανιά απ' την πλευρά τους έχουν προλάβει να δώσουν τρία παιχνίδια, η ομάδα δείχνει σα να βρίσκεται εξ αρχής με την πλάτη στον τοίχο.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος…

Το αποτέλεσμα στα Περβόλια και η ήττα απ’ τον Εργοτέλη προκαλεί σοκ στις τάξεις των Χανίων. Η νίκη σε αυτό τον αγώνα ήταν μονόδρομος για τα Χανιά προκειμένου να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη στη συνέχεια και να χτίσουν ουσιαστικά πάνω στα δύο ισόπαλα αποτελέσματα από τα οποία προέρχονταν από τα παιχνίδια που είχαν δώσει σε Λειβαδιά και Αρτα.

Η ουσία είναι ότι τα Χανιά μένουν εξ αρχής πίσω, διατηρώντας μέχρι στιγμής ένα χαμηλό βαθμολογικό συντελεστή, ενώ οι προσδοκίες ήταν πολύ διαφορετικές. Σίγουρα, από ‘δω και στο εξής χρειάζεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα και κυρίως η ψυχολογία που είναι το Α και το Ω εκτός φυσικά από το αγωνιστικό όπου όπως φάνηκε στο ματς με τον Εργοτέλη υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που θα πρέπει να επιλύσει ο προπονητής μέσα από δουλειά τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις.

Το θέμα πάντως είναι πως τα παιχνίδια συνεχίζουν να έπονται “βροχή” και ουσιαστικά πριν προλάβει η ομάδα να ξεκουραστεί, το Σάββατο, θα έχει να επισκεφτεί την πολύ δύσκολη έδρα της Ξάνθης για να παίξει απέναντι στους Ακρίτες.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania