Έβρεξε… ποινές στο Τιτάν-Ιδομενέας

Τιτάν Ιδομενέας | 5 Ιανουαρίου 2016, 23:21

Γεμάτο ήταν το… ποινολόγιο στο παιχνίδι Τιτάν-Ιδομενέας, αφού τέσσερις ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν μετά από αψιμαχίες που υπήρξαν.

Τα αδέρφια Ντούε και Έντι Λουσέι για τους γηπεδούχους, αλλά και ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Στέλιος Λιοδάκης τιμωρήθηκαν με 3 αγωνιστικές για τη μεταξύ τους… κοκορομαχία. Παράλληλα μία αγωνιστική δέχθηκε ο… αειθαλής παίκτης του Ιδομενέα Γιώργος Παπαδοκοκολάκης.

Με βάση το Φύλλο Αγώνα σε απολογία κλήθηκε ο πρόεδρος του Ιδομενέα Γιώργος Κορκίδης.

Η απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΣΧ:

Φ.Α. Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΤΑΝ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 2-1-2016: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τιτάν Lushei N. με Α.Δ. 1293692 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού τριών [3] αγωνιστικών [άρθρο 10 παρ 1γ]. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Τιτάν Lushei Ed. με Α.Δ. 1312208 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού τριών [3] αγωνιστικών [άρθρο 10 παρ 1γ]. Ο ποδοσφαιριστής της Ιδομενέα Λιοδάκης Στ. με Α.Δ. 478187 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού τριών [3] αγωνιστικών [άρθρο 10 παρ 1γ]. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ιδομενέα Παπαδοκοκολάκης Γ. με Α.Δ. 377546 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μιας [1] αγωνιστικής [άρθρο 10 παρ 1αΙΙ]. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα ο πρόεδρος της ομάδας Ιδομενέα Κορκίδης Γ., σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad