Έβδομος (Πανελλήνιος) τίτλος για τον Τεντόγλου

Στίβος | 23 Φεβρουαρίου 2025, 22:04

Ο Μίλτος Τεντόγλου με καλύτερη επίδοση στα 7.92 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου 2025. Τρίτος ο Αλέξιος Αργυρόπουλος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος.

Kritiko Ergastiri

Αν και το άλμα πάνω από τα 8.00 δεν ήρθε για τον Μίλτο Τεντόγλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, εντούτοις ήρθε η νίκη, που ήταν η έβδομη συνεχόμενη (από το 2019) σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μπροστά σε ένθερμο κοινό, που γέμισε το μεγαλύτερο μέρος των κερκίδων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιονίκης του μήκους σημείωσε 7.92 με την έκτη του προσπάθεια, ενώ είχε ακόμα άλματα στα 7.61, 7.64, 7.85, 5.52 (παρατημένο) και 7.82. Τον Τεντόγλου στο βάθρο συνόδεψαν ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 7.41 και ο Αλέξιος Αργυρόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 7.31.

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad