Έβαλε πλώρη για μετάλλιο η Εθνική Νεανίδων

Πόλο 5 Σεπτεμβρίου 2025, 20:55

Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 προκρίθηκε η Εθνική Νεανίδων, η οποία επικράτησε άνετα με 18-9 της Ολλανδίας.

Kritiko Ergastiri

Οι διεθνείς μας έδειξαν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκαν με 6-0 πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ρυθμό τη διαφορά ακόμη και στα εννέα γκολ (15-6 και 18-9), στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σκόραραν επτά παίκτριες, με την Νεφέλη Άννα Κρασσά να βρίσκει στόχο πέντε φορές και τις Δρακωτού, Σαλταμανίκα από τρεις. Χρόνο συμμετοχής πήραν (και) οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Νικολέτα Κυριακοπούλου και Κατερίνα Κουνδουράκη.

Ελλάδα – Ολλανδία 18-9
Οκτάλεπτα: 6-1, 4-3, 3-2, 5-3

Ελλάδα (Γιώργος Ντόσκας): Σάλεχ, Καραγιάννη, Κουνδουράκη, Μπίκου 2, Δρακωτού 3, Μαρίνου 1, Κλαψιανού 2, Κρασσά 5, Σταυρίδου, Μπιτσάκου 2, Ντούλη, Σαλταμανίκα 3, Κυριακοπούλου, Δασκαλάκη.

Για την Ολλανδία σκόραραν: Γκοντερφρόι 2, Βαν Ας 2, Μπότερμανς 2, Χέριννγκ 1, Λούτεμπεργκ 1, Όουβενς 1.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad