Έτυχε άψογης φιλοξενίας (pics)

Πανακρωτηριακός | 13 Οκτωβρίου 2016, 14:49

Στην Επισκοπή βρέθηκε τη Δευτέρα (10/10) ο Πανακρωτηριακός, για φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα, που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου και στοχεύει στην άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου έτυχε άψογης φιλοξενίας στην Επισκοπή, η διοίκηση της οποίας παρέθεσε το τραπέζι, μετά το τέλος του ματς, στην αποστολή του Πανακρωτηριακού.

trapezi

trapezi1

Ο Πανακρωτηριακός στο Δελτίο Τύπου για τη διεξαγωγή του φιλικού ευχαριστεί θερμά την Επισκοπή για την άψογη φιλοξενία και το τραπέζι που παρέθεσε στην ομάδα: «Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας ευχαριστούν την ομάδα της Επισκοπής για την άψογη φιλοξενία και το τραπέζι που μας προσέφεραν μετά το τέλος της αναμέτρησης».

pigounakis apodytiria

Όσον αφορά την εικόνα των παικτών του Μανόλη Πηγουνάκη στην αναμέτρηση υπάρχει η σχετική αναφορά: «Στο ”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” βρέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η ομάδα μας, με σκοπό να δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Επισκοπή.  Αν και το συγκρότημα του Μανόλη Πηγουνάκη ηττήθηκε με σκορ 3-0 άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως και δεν αξιοποίησε. Το θετικό της αναμέτρησης είναι ότι η ομάδα μας κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου (Πηγουνάκης – Φλεμετάκης) έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος». 

adamopoulos

pigounakis apodytiria1

pigounakis pagkos1

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad