Έτσι γιόρτασαν στον Θησέα την κατάκτηση του τίτλου (pics)

Θησέας | 21 Μαρτίου 2017, 23:09

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Θησέα που πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Γ' κατηγορία και την επιστροφή του στη παραπάνω κατηγορία, μετά και τη νίκη στο ματς της Κυριακής με την Πέργαμο (5-1).

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας οδηγήθηκαν στο γήπεδο της Χαρωδιάς όπου γιόρτασαν με την ψυχή τους μέσα σε πολύ καλό κλίμα την επιτυχία τους, με τα σουβλάκια και τις μπύρες να… δίνουν και να παίρνουν.

Σε ρόλο DJ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κώστας Μπολάνης έδωσε το έναυσμα της γιορτής, ενώ η σκυτάλη πέρασε στην συνέχεια στον Πρόεδρο Αντώνη Γαλανάκη και το μέλος του Δ.Σ. Νεκτάριο Βούτα που εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στην ομάδα για την σημαντική αυτή στιγμή.

Το ίδιο έκανε με τη σειρά του στην συνέχεια ο προπονητής του Θησέα Βαγγέλης Ανδρεαδάκης που ευχαρίστησε Δ.Σ και παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην φετινή περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Λάκκας (φωτ. κάτω με τον καλό του φίλο Μπολάνη) “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ γνώρισε και την αποθέωση την στιγμή της αλλαγής του στο τελευταίο ματς όπου συνδύασε την αποχώρηση του με τον τίτλο.

Ακολουθούν παρακάτω και οι φωτογραφίες

ypografes thiseasmplouza me ypografesmito

trapeziigalanakis

lakkas mpolanis

soyvlakiampolanis vaggelis andreadakis

Mikel Chania Delivery

Rabona ad