Έτοιμος ο ΟΦΗ για Χανιά – Η αποστολή

ΟΦΗ | 8 Σεπτεμβρίου 2023, 21:15

Είκοσι ποδοσφαιριστές συγκροτούν την αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό του Σαββάτου ((09/09, 18:30) ) με τα Χανιά στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού αγώνα που θα δώσουν τα Χανιά απέναντι στον ΟΦΗ θα υπάρξει το Σάββατο (09/09).

“Ζωντανά” το φιλικό ΟΦΗ-Χανιά

Η προετοιμασία των Χανίων για το σπουδαίο φιλικό με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (08/09) στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς.

Όλοι στην αποστολή για “Γεντί Κουλέ”

Το δελτίο τύπου της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (8/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Marko Bakic, Gudmundur Thorarinsson, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Στην 20μελή αποστολή για τον αυριανό (9/9) φιλικό αγώνα με τα Χανιά, ο οποίος θα μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο Youtube, συμπεριλήφθηκαν οι:

Σωτηρίου, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Larsson, Abanda, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Gallegos, Mellado, Αποστολάκης, Neira, Toral, Riera, Mosquera, Dicko, Phellype και Fallatah.

Εκτός από τους Bakic, Thorarinsson, Καρώ και Κουτεντάκη, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης (τραυματίας).»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad