Έτοιμος να τα “βροντήξει” ο Μελάς!

Χανιά | 18 Νοεμβρίου 2016, 19:12

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Α.Ο.Χανιά δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μελάς, ο οποίος, το περασμένο καλοκαίρι, άκουσε υποσχέσεις από διάφορες πλευρές, οι οποίες ωστόσο δεν τηρήθηκαν ποτέ!

Μάλιστα, ορίζει ως προθεσμία την 31η Δεκεμβρίου. Εάν μέχρι τότε δεν λάβει τη βοήθεια που του είχαν υποσχεθεί διάφοροι παράγοντες και φορείς, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Η δήλωση Μελά:

Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν στον χώρο της Football League. Το καλοκαίρι πήρα μία μεγάλη πρωτοβουλία να αναλάβω τις τύχες της ιστορικής ομάδας του ΑΟ Χανιά. Εισέπραξα από όλους τους εμπλεκόμενους στην ΠΑΕ (μετόχους, παράγοντες, φίλους και φιλάθλους) μόνο υποσχέσεις.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες και αν δεν αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά στα έσοδα της ΠΑΕ (χορηγίες και τηλεοπτικά Football League, βοήθεια των τοπικών φορέων, μετόχων, φιλάθλων και φίλων) για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα, δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω.

Δηλώνω παρών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα σταθώ στην ομάδα με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Μετά τον λόγο έχουν οι ιδιοκτήτες (μέτοχοι) της ομάδας. 

Μετά τιμής,
ο πρόεδρος Γιώργος Μελάς

Estrella
/psiloritischania