Ετοιμος και ο… σύνδεσμος Χανιά Θύρα 4 για τη σεζόν που ξεκινά

Χανιά | 25 Σεπτεμβρίου 2022, 16:20

Μετά από καιρό ο σύνδεσμος φιλάθλων Χανιά Θύρα 4 τοποθετείται για τη σεζόν που αρχίζει.

/Bella Pizza

Ο σύνδεσμος κρατά πάντα επίκαιρο το σήμα της ομάδας, σημειώνοντας ότι «πολλά ακόμα ζητήματα μένουν αναπάντητα με πολλά ερωτηματικά σχετικά με την “ασπίδα” και το έμβλημα της ομάδας».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση, η απόφαση της Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ για το φετινό πρωτάθλημα της SL2 θα είναι να αγωνιστούμε και φέτος με όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Άλλωστε πολλά ακόμα ζητήματα μένουν αναπάντητα με πολλά ερωτηματικά σχετικά με την “ασπίδα” και το έμβλημα της ομάδας η οποία ετοιμάζεται με ταχύτατους ρυθμούς για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση με την Βέροια στο κύπελλο Ελλάδος (Τετάρτη 16:00 η ώρα).

Η διάθεση, η θέληση και το ενδιαφέρον για την ομάδα μας είναι βαθιά ριζωμένη στην ποδοσφαιρική ιδέα του κάθε Χανιώτη φιλάθλου και οπαδού και το έχουμε αποδείξει επανειλημμένες φορές με την δυνατή παρουσία των ελάχιστων πλέον οργανωμένων, οι οποίοι παραμένουν πιστοί στην ιδέα και την λατρεία που ονομάζεται Α.Ο.ΧΑΝΙΑ.

Αυτό που ζητάμε από την Π.Α.Ε. ΧΑΝΙΑ όπου μας ενώνει όλους και μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη για την ιδέα μας, είναι να κάνει πλέον το όνειρο πραγματικότητα. Το έμβλημα είναι το γόητρο, το έμβλημα είναι αυτό που θα φέρει ξανά κοντά όλους τους Χανιώτες στο γήπεδο Περιβολίων να τραγουδάμε κάθε Κυριακή για την ποδοσφαιρική λατρεία που ονομάζεται ΧΑΝΙΑ!!!!

Υ.Γ. Η ανάρτηση βασίζεται σε λόγια από μοναδικά στελέχη του Χανιώτικου οπαδικού χώρου οι οποίοι παραμένουν πιστοί εκτός γηπέδου περιμένοντας να δούνε την τεράστια αλλαγή που θα ενώσει όλο τον νομό και θα δείξουν την υπερδύναμη του Χανιώτη οπαδού και φιλάθλου.

Υ.Γ. 2ο Ραντεβού στο γήπεδο το κεφάλι ψηλά, το κασκόλ στο χέρι, και φωνή μέχρι το 100′!!!!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad