Ετοιμος για την επανέναρξη ο Πόρος

Γ' Εθνική 10 Απριλίου 2021, 14:46

Ο Πόρος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΑΟΑΝ και είναι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση, στον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/04) στο γήπεδο του Αλμυρού.

Στη διάθεση του Βασίλη Κρασανάκη θα βρίσκονται όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Μοναδικός “απών” θα είναι ο τραυματίας Δουλγεράκης.

Η ενημέρωση του Πόρου αναφέρει τα εξής:

Με την τελευταία προπόνηση το Σάββατο το μεσημέρι (10/04) στο γήπεδο του Αλμυρού παρουσία του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη και του αντιπροέδρου Αντώνη Μαρκάκη, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι “μπλε” ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος. Πανέτοιμος για ΑΟΑΝ ο Πόρος. Οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη θέλουν να μπουν με το… δεξί στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, στοχεύοντας στη νίκη την Κυριακή (11/04, 16:30 – “POROSFC TV”) απέναντι σε μια ιστορική και σκληροτράχηλη ομάδα που διατήρησε αναλλοίωτο τον βασικό κορμό της κι έχει την υπογραφή του προπονητή της.

Οι “μπλε” θα κατέβουν με όλα τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα τα οποία μαζί με το έμψυχο δυναμικό το οποίο ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν συγκροτούν ένα ιδιαίτερα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Μοναδικός “απών” θα είναι ο τραυματίας Απόστολος Δουλγεράκης. Το μεσημεριανό… μενού του Σαββάτου (10/04) στο γήπεδο του Αλμυρου είχε προθέρμανση συναρμογής με μπάλα, ταχύτητες αντίδρασης, τακτική αγώνα και στατικές φάσεις. Το Σάββατο το απόγευμα (10/04) θα πραγματοποιηθούν τα εβδομαδιαία “rapid test”, ενώ η αποστολή θ’ ανακοινωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα την Κυριακή το μεσημέρι (11/04), λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad