Ετοιμος γι’ αναχώρηση – Ολοκληρώνει για Αγρ. Αστέρα

Χανιά | 2 Μαρτίου 2017, 19:31

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Α.Ο. Χανιά για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Την Πέμπτη, η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη που επέστρεψε μετά από μία ημέρα στα Χανιά μετά την υποχρέωση την οποία είχε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή τελικά θ’ αναχωρήσει την Παρασκευή και θα επιστρέψει την… επόμενη εβδομάδα στα Χανιά (Πέμπτη ή Παρασκευή πρωί), αφού μετά το ματς με τον Αγρ. Αστέρα ακολουθεί αυτό για την εξ αναβολής 10η αγωνιστική στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση και ως εκ τούτου, η διοίκηση κρίνει καλύτερο για οικονομικούς λόγους να παραταθεί η παραμονή της στη Βόρεια Ελλάδα.

Η βάση του ΑΟΧ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και πάλι η Κατερίνη, πόλη στην οποία διαμένει η ομάδα όποτε υπάρχει παιχνίδι σε αυτή την πλευρά της χώρας.

Κατά συνέπεια, η λογική λέει ότι οι παίκτες που θα φύγουν μαζί με την αποστολή την Παρασκευή το βράδυ από τα Χανιά θα είναι μεταξύ άλλων και οι τρεις τιμωρημένοι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς που ακολουθεί στον Εύοσμο (Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Βαρούχας). Μάλιστα, παρουσιάζει ενδιαφέρον πώς θα ανταποκριθεί σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα, αφού πρόκειται για τρεις απουσίες βασικών επί της ουσίας παικτών.

karta antonis garden
/psiloritischania