Έτοιμη η Επισκοπή για Χανιά

Επισκοπή | 24 Οκτωβρίου 2020, 23:14

Έτοιμη δηλώνει η Επισκοπή «για το πιο δυνατό φιλικό μέχρι σήμερα» (όπως το χαρακτηρίζει) με τα Χανιά το μεσημέρι της Κυριακής (25/10, 15:00).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Το δελτίο τύπου της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Προετοιμασμένη για το πιο δυνατό τεστ είναι η ομάδα μας καθώς αύριο (Κυριακή 25/10, 15:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΟ Χανιά στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Η ομάδα μας που ολοκληρώνει με αυτό το ματς την 4η εβδομάδα προετοιμασίας, θα μπορεί μετρήσει τις δυνάμεις της και προφανώς να δει τον βαθμό ετοιμότητάς της.

Σ’ αυτές τις τελευταίες μέρες, οι προπονήσεις είχαν μεγαλύτερη διάρκεια ενώ δόθηκε πολλή βάση και στην τακτική. Λίμα, Τσόφλιος, αλλά και Νάνι δείχνουν να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους (τράβηγμα στον δικέφαλο, ράγισμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και τράβηγμα στον τετρακέφαλο αντίστοιχα).

Αντιθέτως, “εκτός” έχει τεθεί ο Χρήστος Μπελεβώνης που συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή (είχε πόνους στην αδένες στην κοιλιακή χώρα).»

Estrella
xoriatiko