Ετοιμάζονται αποχωρήσεις – Τι έγινε στη νέα τηλεδιάσκεψη

Γ' Εθνική 2 Μαρτίου 2021, 18:24

Σημαντικά γεγονότα αναμένεται να καταγραφούν εντός των επομένων ωρών, οπότε και λήγει η σχετική διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο τροποποιημένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά την τηλεδιάσκεψη η οποία διεξήχθη την Τρίτη, τηλεδιάσκεψη που ήταν η τρίτη κατά σειρά μεταξύ των κρητικών ομάδων, αυτό που προκύπτει, είναι πως αντίθετα με ό,τι ενδεχομένως διαφαινόταν, τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις ομάδες δε δείχνουν διατεθειμένες να κατέβουν στο πρωτάθλημα. Μία από αυτές είναι και ο Γιούχτας, ωστόσο δεν φαίνεται ότι είναι η μοναδική, αντίθετα θα ακολουθήσουν ενδεχομένως τουλάχιστον δύο ή τρεις ακόμη!

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, οι κρητικές ομάδες ετοιμάζουν κινητοποιήσεις πολύ πιο αποφασιστικές, τις οποίες σκοπεύουν να κοινοποιήσουν άμεσα προς την ΕΠΟ και μένει να φανούν ποια θα είναι τ’ αποτελέσματα, όταν ο χρόνος ούτως ή άλλως πιέζει, καθώς λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής ενώ την Παρασκευή θ’ ακολουθήσει η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής.

Να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά τον νομό Χανίων, οι συμμετοχές θα επιβεβαιωθούν κανονικά από τις τέσσερις ομάδες (ΣΥΝΚΑ, Αρης Σούδας, Παλαιόχωρα, Πλατανιάς).

Estrella
Auto KCS