Ετοιμάζεται το γήπεδο του ΠΟΑ για το “2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων”

Ποδόσφαιρο 8 Ιουνίου 2023, 16:22

Στο Ηράκλειο μεταφέρεται το σκηνικό για το 2ο παγκρήτιο καμπ τερματοφυλάκων το οποίο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή ως και την Κυριακή στο γήπεδο του ΠΟΑ.

Οι διοργανωτές μετά το επιτυχημένο καμπ που διεξήχθη στην Ιεράπετρα προσβλέπουν σε ανάλογη επιτυχία και σε αυτό που ακολουθεί στο Ηράκλειο. Μάλιστα, ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των τριών ημερών στο οποίο υπενθυμίζεται ότι το παρών θα δώσουν είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω διαδικτύου οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Παναγιώτης Τσιντώτας και Δημήτρης Σωτηρίου.

Σημειώνεται πως χορηγός επικοινωνίας είναι το athlitiko.

Η ανακοίνωση από τους διοργανωτές έχει ως εξής:

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο ξεκίνημα του ”2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων” στο Λασίθι, σειρά παίρνει το Ηράκλειο, το οποίο θα αποτελέσει τον 2ο από τους 4 σταθμούς, το τριήμερο 9-11 Ιουνίου.

Εκτός από τη διοργανώτρια GK Goalkeeper Academy, συνδιοργανωτές θα είναι η παλιά δόξα του ΟΦΗ και νυν προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της ομάδας, Αλέξανδρος Κασμερίδης, αλλά και ο ιστορικός Π.Ο. Ατσαλένιου, το γήπεδο του οποίου θα φιλοξενήσει όλη τη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι το ”παρών” στο Camp του Ηρακλείου, είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά, θα δώσουν τρεις πολύ σημαντικοί εν ενεργεία τερματοφύλακες ομάδων της Super League, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στους συμμετέχοντες: ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης Τσιντώτας του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Δημήτρης Σωτηρίου του ΟΦΗ!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο γήπεδο θα διεξαγάγει το τεχνικό επιτελείο της GK Goalkeeper Academy. Στο σκέλος των σεμιναρίων, τις παρουσιάσεις τους θα κάνουν μεταξύ άλλων ο Επικεφαλής της Ακαδημίας, Κώστας Γύπαρης, οι προπονητές Δημήτρης Κρυωνάς & Γιώργος Μπερνεάνου, αλλά και οι επιστημονικοί συνεργάτες, Ελεάνα Κοκκίνη (αθλ. ψυχολόγος), Γιάννης Σχοιναράκης (εργοφυσιολόγος), Δημήτρης Κατάκης (διατροφολόγος).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 9 Ιουνίου

13:45 Προσέλευση προπονητών
14:00 Προσέλευση αθλητών
14:15 Παράδοση αθλητικού σετ
15:00 Σεμινάρια προπονητών και επιστημονικής ομάδας – Ομιλίες προσκεκλημένων
16:20 Εργομετρικά τεστ – Εκπαίδευση και αξιολόγηση στο γήπεδο
19:00 Ολοκλήρωση προγράμματος 1ης ημέρας

Σάββατο 10 Ιουνίου

15:00 Προσέλευση προπονητών
15:30 Προσέλευση αθλητών
16:00 Σεμινάρια προπονητών και επιστημονικής ομάδας – Ομιλίες προσκεκλημένων
17:30 Εκπαίδευση και αξιολόγηση στο γήπεδο
20:00 Ολοκλήρωση προγράμματος 2ης ημέρας

Κυριακή 11 Ιουνίου

15:00 Προσέλευση προπονητών
15:30 Προσέλευση αθλητών
16:00 Σεμινάρια προπονητών και επιστημονικής ομάδας – Ομιλίες προσκεκλημένων αθλητών
17:10 Εκπαίδευση και αξιολόγηση στο γήπεδο
19:45 Βραβεύσεις
20:30 Ενημέρωση γονέων και παράδοση αποτελεσμάτων εργομετρικών/ανθρωπομετρικών τεστ

Estrella

Rabona ad