Ετοιμάζεται η… μεταγραφική αντεπίθεση

Πλατανιάς | 22 Μαΐου 2016, 19:51

Η... αντεπίθεση που ετοιμάζει ο Πλατανιάς στον μεταγραφικό τομέα φαίνεται ότι "ψήνεται", με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν την άποψη ότι μέχρι το τέλος του μήνα είναι αρκετά πιθανό να έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις.

Ουσιαστικά, από την εβδομάδα που ξεκινά θα αρχίσουν να “τρέχουν” ένα προς ένα τα θέματα που απασχολούν τους “ερυθρολεύκους”. Ανοικτές υποθέσεις αν μη τι άλλο υπάρχουν, κύρια αυτή του Μανούσου, που όμως δεν είναι κι η μοναδική. Από τη στιγμή εξάλλου που έχει αποφασιστεί να γίνει η κίνηση για την απόκτηση του Ντιντάκ από τον Αιγινιακό θα πρέπει ν’ αναμένονται τα νεότερα γύρω (και) από αυτό το μέτωπο, όπως εξάλλου και με την προσθήκη τουλάχιστον του ενός εκ των δύο στόπερ που επιδιώκεται να αποκτηθούν στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, άξιο αναφοράς είναι το ότι ο Γιώργος Παράσχος και γενικώς το τεχνικό τιμ αλλά και ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά Γιάννης Βλάχος, έχουν φύγει από τα Χανιά και προσπαθούν από μακριά να συνοψίσουν και γενικώς να “τρέξουν” τα θέματα που αφορούν τα μεταγραφικά της ομάδας.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad