Ετοιμάζεται για Καλλιθέα

Χανιά | 20 Φεβρουαρίου 2017, 18:04

Μετά το παιχνίδι και την ήττα την οποία υπέστη από τον Απόλλωνα το βάρος στον Α.Ο. Χανιά επικεντρώνεται στο επόμενο ματς που ακολουθεί την Τετάρτη απέναντι στην Καλλιθέα. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει εάν η αποστολή θα ταξιδέψει απόψε, ή θα φύγει την παραμονή του αγώνα για τον Πειραιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σάκης Παπαβασιλείου που προπόνησε τους παίκτες τη Δευτέρα το πρωί δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και υπολογίζει σε όλους για τον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου, στον οποίο ο ΑΟΧ έχει σκοπό να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το κλίμα στην ομάδα δεν έχει χαλάσει πάρα τη βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα παρόλα αυτά κι επειδή η ομάδα… συνήθισε τον κόσμο της στα θετικά αποτελέσματα, θα επιδιώξει να επιστρέψει σε αυτά στο “Ελ Πάσο”.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Ανδρέας Σταματής, που παρεπιπτόντως εξελίσσεται στον πρώτο σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχοντας πετύχει 7 τέρματα, συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να μην παίξει στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

karta antonis garden
/psiloritischania