Ετοιμάζει τμήμα χάντμπολ ο ΟΦΗ

Χάντμπολ 22 Μαΐου 2023, 22:46

Όπως γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης έχουν ήδη γίνει τα πρώτα βήματα και η αθλητική οικογένεια του ΟΦΗ ετοιμάζεται να αποκτήσει (και) τμήμα χάντμπολ.

KTEO Κρήτης

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ το γνωστοποίησε μέσω της ανακοίνωσης για το μεγάλο καλοκαιρινό καμπ στο ΒΑΚ για παιδιά ηλικίας από 6 έως 14 ετών.

Μάλιστα στην προπονητική ομάδα του καμπ εντάχθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής χάντμπολ, Παύλος Ποτουρίδης, ο οποίος θα διδάξει στα μικρά παιδιά τα μυστικά του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ.

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Καταξιωμένοι επαγγελματίες προπονητές, θα στελεχώσουν το μεγάλο καλοκαιρινό καμπ, που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Στην προπονητική ομάδα, του καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εντάχθηκε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χάντμπολ Παύλος Ποτουρίδης, ο οποίος θα διδάξει στα μικρά παιδιά, τα μυστικά του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ.

Να σημειωθεί, ότι, το άθλημα του Χάντμπολ, είναι ένα από τα αθλήματα που ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θέλει να εντάξει στην οικογένεια του και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα.

Συντονιστής της προπονητικής ομάδας, αναγνωρισμένων προπονητών, με εμπειρία και εξειδίκευση στα αθλήματα τους, που θα στελεχώσουν το καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα είναι ο διακεκριμένος προπονητής υδατοσφαίρισης Κώστας Φιτσανάκης.

Ενώ στο τιμ θα είναι και ο έμπειρος προπονητής βόλεϊ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Στο καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παιδιά ηλικίας από 6-14 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ (βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβος, κολύμβηση, πόλο, σκάκι, πυγμαχία, άρση βαρών, τροχοσανίδα), αλλά και άλλα σπορ (όπως π.χ. το χάντμπολ) και να διαμορφώσουν μία συνολική εικόνα, για όλα τα αθλήματα.

Το πρόγραμμα του καμπ, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες σε συνέντευξη τύπου, θα φιλοξενήσει και άλλες δράσεις, μέσα απο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητισμού και διασκέδασης των παιδιών, με αθλητικές και κοινωνικές δράσεις, αλλά και θέματα παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Ο προεγγραφές για το καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει και πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οδός Ισαύρων 93, Καμίνια).»

manolikakis

Rabona ad