Εθνικός: Δεν θα αποσιωπηθεί το περιστατικό

Ποδόσφαιρο 14 Σεπτεμβρίου 2023, 16:45

Ο Εθνικός εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή του Σπύρο Γεωργούση, ο οποίος και… δαρμένος βρέθηκε αλλά και μήνυση δέχθηκε!

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της πειραιώτικης ομάδας έπειτα από χτύπημα – από παράγοντα των γηπεδούχων όπως κατήγγειλε ο Εθνικός δημοσιεύοντας και σχετική φωτογραφία – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το ματς διεκόπη στο 43’ (με το σκορ στο 0-1).

Ωστόσο όπως αναφέρει ο Εθνικός ο εν λόγω παράγοντας συνοδευόμενος από ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού υπέβαλε μήνυση «εναντίον του θύματος / ποδοσφαιριστή του Εθνικού για υποτιθέμενη εξύβριση και βιοπραγία κατά τη διάρκεια του αγώνα και οποίος έως τώρα ταλαιπωρείται στο ΑΤ Κομοτηνής μια και η εισαγγελία εξισώνει το θύμα με τον θύτη».

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

Σε μια περίοδο όπου η κοινωνία μας διέρχεται έντονων αξιακών και ηθικών κλυδωνισμών, η ομάδα μας βίωσε εχθές μια εμπειρία άνευ προηγουμένου και λογικής εντός του γηπέδου, με αποκορύφωμα την διακομιδή του αθλητή μας Σπύρου Γεωργούση στο νοσοκομείο Κομοτηνής με κακώσεις στο πρόσωπο, συνέπεια επίθεσης που δέχτηκε πισώπλατα από παράγοντα του Πανθρακικού.

Στην αυτονόητη από τον διαιτητή διακοπή του αγώνα η ομάδα μας αποχώρησε χωρίς την τυπική ολοκλήρωση της αναμέτρησης (διεκόπη στο 43′) προηγούμενη με σκορ 0-1

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ο μποξέρ παράγοντας συνεπικουρούμενος από τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Σαπναρα προέβησαν σε μήνυση εναντίον του θύματος / ποδοσφαιριστή του Εθνικού για υποτιθέμενη εξύβριση και βιοπραγία κατά τη διάρκεια του αγώνα και οποίος έως τώρα ταλαιπωρείτε στο ΑΤ Κομοτηνής μια και η εισαγγελία εξισώνει το θύμα με τον θύτη.

Οι αθλητές μας, η πορεία και η 100χρονη ιστορία μας μας, είναι πάνω απ΄ όλους.
Λύπη και αποτροπιασμός.

Έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία την αθλητή μας, η Διοίκηση δεσμεύεται ώστε το σημερινό απεχθές περιστατικό να μην αποσιωπηθεί.

Estrella

Rabona ad