Έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς οι ομάδες της Γ’ Κατηγορίας (pics)

Πέργαμος Γ' Τοπικό - Γενικά | 3 Φεβρουαρίου 2017, 21:30

Μήνυμα ανθρωπιάς έστειλαν οι ομάδες της Γ’ Κατηγορίας, αποδεικνύοντας ότι οι… διαφορές τους υπάρχουν μόνο για 90 λεπτά που βρίσκονται αντιμέτωπες στο γήπεδο.

Με πρωτοβουλία της Περγάμου, που βρήκε την άμεση ανταπόκριση από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας (Θησέας, Ιωνία 2000, Υρτακίνα, Ήφαιστος, Νέοι Μινωταύρου, Νέος Σαμψών, Αγ. Μαρίνα), συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για άπορη οικογένεια Ελλήνων στον Σταυρό Ακρωτηρίου. Η σκέψη για τη σημαντική αυτή κίνηση άνηκε στον γενικό αρχηγό της Περγάμου, Δημήτρη Ακουμιανάκη, που με τη στήριξη της ομάδας του και την άμεση βοήθεια από τις υπόλοιπες ομάδες της Κατηγορίας κατάφερε να της δώσει “σάρκα και οστά”.

Box1

Box2

Μετά τη συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων μέσα σε ενωτικό κλίμα και ξέροντας ότι έχουν κάνει το καλύτερο δυνατό για συνανθρώπους τους που είχαν ανάγκη ολοκλήρωσαν τη βραδιά τους στο “Box Coffee & More”.

Μάλιστα η Πέργαμος ευχαριστεί όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία της και βοήθησαν ο καθένας με τη σειρά του στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η κίνηση.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 

Trofima1

Trofima2

Trofima3

Trofima4

Trofima5

Trofima6

Trofima7

Trofima8

Trofima10

 

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad