ΕΣΠΕΚ (Γυναίκες): Πρωταθλητής ο Κύδων μέσα στο Ηράκλειο

Βόλεϊ 8 Απριλίου 2024, 8:48

Ο Κύδων κατάφερε να πετύχει την ανατροπή στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚ, κατακτώντας τον τίτλο μέσα στην έδρα της ΓΕΗ, με 3-1 σετ.

Kritiko Ergastiri

Η χανιώτικη ομάδα επέστρεψε στην κορυφή της Κρήτης μετά από 7 χρόνια και τη σεζόν 2016-17, κάνοντας το 3-2 στη σειρά των τελικών με τη νίκη της στο κλειστό Λίντο.

Τα κορίτσια του Λυκούργου Καράμπελα ολοκλήρωσαν μία εξαιρετική σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην κανονική περίοδο ο Κύδων ήταν 2ος με 50 βαθμούς (52-6 σετ) και η ΓΕΗ 1η με 52 (53-6 σετ). Στο Ηράκλειο η ΓΕΗ κέρδισε με 3-1, ενώ στα Χανιά είχε επικρατήσει ο Κύδων με 3-2.

Στους τελικούς η σειρά ξεκίνησε με τη νίκη της ΓΕΗ με 3-1, για να “απαντήσει” ο Κύδων με 3-0 στο κατάμεστο κλειστό Χανίων και να φτάσει στην ανατροπή με το 3-1 στο Λίντο.

Φωτ. Δημ. Τσίτας

 

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad