Έσπασε το ρόδι… ο Τάλως!

Τάλως Νέος Κισσαμικός | 3 Ιανουαρίου 2016, 14:23

Έπρεπε να έρθει το 2016 για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Γ’ Κατηγορία ο Τάλως, που υποχρέωσε στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του τον Νέο Κισσαμικό (3-2).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο ουδέτερο γήπεδο Κολυμβαρίου η ομάδα του Συριλίου, που πριν το ματς είχε πετύχει 1 γκολ σε 4 παιχνίδια, έβαλε από το πρώτο ημίχρονο τις βάσεις για την τελική επικράτηση με τα γκολ των Δ. Μαυροματάκη (10’) και Αγαγιώργη (20’). Στο 60’ ήταν η σειρά του Προεστάκη να σκοράρει για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την έκταση της ήττας τους με σκόρερ τους Γ. Ψωματάκη (75’) και Μπέκα (85’).

Μετά τη λήξη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Κ. Καραμπαδάκης.

Διαιτητής: Δαράκης
Βοηθοί: Στ. Αποστολάκης-Σφακιανάκης

Τάλως (Αιμίλιος Καλαφάτης): Π. Μαυροματάκης, Δ. Μαυροματάκης (65’ Μαρινάκης), Περάκης, Λαγουδάκης, Φραγκουλάκης, Χαριτάκης (70’ Μουστάκας), Μπουρδάκης, Προεστάκης, Αγαγιώργης, Μαρκουλάκης, Καρακώστας.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Χαραλαμπάκης, Παπαδάκης, Νικολακάκης, Αντ. Ζουριδάκης, Κ. Καρμπαδάκης, Ν. Ζουριδάκης, Παρτσαλάκης (65’ Μιχ. Καρμπαδάκης), Γ. Ψωματάκης, Μπέκας, Καστανάκης (30’ Ξανθουδάκης), Καστανοπουλάκης.

 

Estrella