“Εσπασε” τα χρονόμετρα η Βασιλάκη

Κολύμβηση | 4 Δεκεμβρίου 2025, 13:10

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αρτεμις Βασιλάκη, παίρνοντας με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα 800μ. ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Λούμπλιν της Πολωνίας.

Kritiko Ergastiri

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια… έσπασε τα χρονόμετρα σημειώνοντας εκπληκτικό χρόνο με 8:20.02, επίδοση που συνιστά νέο πανελλήνιο ρεκόρ και που την έφερε πανηγυρικά στον τελικό με τον τρίτο καλύτερο συνολικό χρόνο.

Η Βασιλάκη έδειξε από το πρώτο 200άρι πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διατηρώντας υψηλό ρυθμό και κερδίζοντας συνεχώς έδαφος έναντι των αντιπάλων της στη 3η ημιτελική σειρά. Με ιδανικά περάσματα και απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, τερμάτισε δυνατά, σταματώντας το χρονόμετρο πολύ κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ της απόστασης.

Η πρόκριση της στον τελικό συνιστά μια μεγάλη επιτυχία και μένει πλέον να φανεί αν μπορεί να διακριθεί ακόμα περισσότερο με βάση τον εξαιρετικό της χρόνο, τον οποίο να σημειωθεί ότι κατέρριψε κατά 7 ολόκληρα δευτερόλεπτα, τον οποίο είχε πετύχει από τις 11/12/2024 με 8:27.23 που ταυτόχρονα αποτελούσε και ρεκόρ για τις κατηγορίες νέων γυναικών και νεανίδων

synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad