Εσωτερικό διπλό στα Χανιά – Δεν έπαιξαν Ιατρούδης και Κοκκίνης

Χανιά | 23 Μαΐου 2023, 18:37

Εσωτερικό διπλό περιλάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα των Χανίων την Τρίτη.

/Bella Pizza

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, στις οποίες δεν πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους οι Γιάννης Ιατρούδης και Σωτήρης Κοκκίνης λόγω προβλημάτων με τραυματισμούς.

Ειδικότερα ο Κοκκίνης θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο δικέφαλο, με τη συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά να κρίνεται αβέβαιη. Μένει δε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες και για τον Ιατρούδη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Με εσωτερικό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου,  το πρωί στο γήπεδο Περιβολίων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά που θα γίνει τη Δευτέρα (29/05, 15:15/ΕΡΤ3).

Οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν σε δύο ομάδες και αγωνίστηκαν για 60’, σε ένα ματς με μεγάλη ένταση που επέτρεψε στον Γιάννη Ταουσιάνη να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.

Στο οικογενειακό φιλικό πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Γιάννη Ιατρούδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, ενώ από το «διπλό» αποχώρησε ο Σωτήρης Κοκκίνης καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.  

Αύριο, Τετάρτη 24/05, οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη 25/05 το πρωί στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad