Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε

ΕΘΚ Δάφνη | 23 Οκτωβρίου 2016, 20:22

Σε ένα θεωρητικά χαμένο παιχνίδι, η Ένωση Θύελλα Καμίνια κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 και να πάρει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος σε 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δάφνη, στην επιστροφή του Σταμάτη Φλεμετάκη ως αντίπαλος, στον Εμπρόσνερο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ομάδες συνεχίζουν μάλιστα αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα μετά και το τέλος της 4ης αγωνιστικής.

Η σημερινή αναμέτρηση εκτός από τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, είχε χαμένο πέναλτι, δοκάρι, αλλά και κόκκινη κάρτα.

Το παιχνίδι κύλισε χωρίς σκορ στο πρώτο μέρος, με τον Νικολαντωνάκη να φτάνει σε δύο περιπτώσεις πολύ κοντά στο γκολ.

Η πρώτη ήταν στο 20’, όπου έχασε πέναλτι για την Δάφνη (το απέκρουσε ο Τριανταφυλλάκης) και η δεύτερη στο 25’, με το δοκάρι να τον σταματάει αυτή την φορά.

Ο “χορός” των γκολ ξεκίνησε στο 65’ με τον Μπουντακόπουλο που βρήκε δίχτυα λίγο μετά την είσοδο του στο ματς (1-0).

Μάλιστα, τρία λεπτά μετά ο Μανταδάκης φαινόταν να «καθαρίζει» την αναμέτρηση, με το γκολ που πέτυχε για το 2-0.

Ωστόσο, η ομάδα του Ακρωτηρίου βρήκε τα «ψυχικά» αποθέματα και αντέδρασε στην συνέχεια με δύο γκολ, παίζοντας παράλληλα και με παίκτη λιγότερο.

Ο Μιχαήλ που μείωσε σε 2-1 στο 72’ με κεφαλιά, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 75’ και άφησε την Ε.Θ.Κ με αριθμητικό μειονέκτημα γα τα υπόλοιπα λεπτά.

Ο Ποντίκας στο 85’ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την Ένωση (2-2) σε ένα παιχνίδι που δύσκολα φαινόταν ότι θα γυρίσει για την ομάδα του.

Διαιτητής: Ούτας

Βοηθοί: Ροδουσάκης-Στρατιδάκης

Δάφνη (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Γουνάκης, Καλαϊτζιδάκης, Τσενακάλ (60’ Παλιουδάκης), Ι.Κοκολάκης, Μ.Κοκολάκης, Σταματάκης, Μετίν, Μανταδάκης, Νικολαντωνάκης, Μυριδάκης, Κλάδος (60’ Μπουντακόπουλος)

Ένωση Θ.Κ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Τσαρδακάς, Μουσουράκης, Ροζάκης (70’ Γιουσέφ), Μπικάκης, Δ.Γκογκολάκης (60’ Λιονάκης), Μιχαήλ, Γκαγκάκης, Γιαπιντζάκης, Γιαννόπουλος (85’ Σέσι), Ποντίκας

 

Estrella

Papantonakis Cards