Εσωσε τον βαθμό στο φινάλε ο Θησέας

Θησέας ΑΕ Κυδωνίας | 1 Νοεμβρίου 2020, 14:20

Η ΑΕ Κυδωνίας "άγγιξε" την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στην έδρα του Θησέα, ο οποίος βρήκε τελικά σημείωσε γκολ στο φινάλε κι έτσι έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σ’ ένα παιχνίδι όπου κανείς από τους δύο δεν ήθελε να ηττηθεί, Θησέας και ΑΕ Κυδωνίας, συμβιβάστηκαν τελικά με τον βαθμό, που ήταν ο πρώτος των φιλοξενούμενων στο πρωτάθλημα και ο τέταρτος αντίστοιχα των γηπεδούχων.

Η ΑΕ Κυδωνίας είχε μεγάλη φάση για το 1-0 λίγο πριν το ημίωρο, με το σουτ του Βαϊγκούση να σταματά στο δοκάρι του Βροντάκη.

Τελικά λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους, με την προβολή του Χατζηγρηγορίου (0-1).

Η απάντηση από πλευράς Θησέα ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Πέτρο Γιανναράκη να ρίχνει στο ματς τον Αριόν Μάρκου, λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνας.

Εκείνος τον δικαίωσε λίγο πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο, αφού ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι μέσα στην περιοχή της ΑΕ Κυδωνίας.

Απέναντι από τον Βέρδο o ίδιος σημάδεψε σωστά και σφράγισε το τελικό 1-1 στη Μον. Ελιά.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης Βοηθοί: Γαλάνης – Μπραουδάκη

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Βροντάκης, Μπολάνης (84′ Μπαμπουνάκης), Παλαθούρας, Σιδέρης, Νικολιουδάκης (62′ Ντοκο), Πενταράκης (80′ Χαιρετάκης), Καραμιχάλης (62′ Σταφιλίδης) Αρ. Γκιόκα, Εμ. Γκιόκα Μερόλλι, Τσιριβάς (62′ Μάρκου)

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Μπονατάκης): Βέρδος, Ψαρουδάκης, Δασκαλάκης, Χιντρέι, Δάσκαλος (72′ Καλογεράκης), Κατσουλάκης, Σφυριδάκης, Χατζηγρηγορίου (83′ Χριστοδουλάκης), Βαϊγκούσης (54′ Μεμά), Μεγαλακάκης (73′ Παρασκευούδης), Οκερέκε (83′ Σκάρπέτης)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis