Ο Μαναρώλης έσωσε τον βαθμό | pics

Τιτάν ΑΠ Σούδας | 19 Μαρτίου 2023, 13:23

Ο Τιτάν κρατούσε κομβικής σημασίας νίκη στη Σούδα απέναντι στην Ακαδημία όμως οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τον βαθμό. Εχασαν μάλιστα και πέναλτι.

Oinolatris

Ο Παναγιώτης Μαναρώλης έσωσε τον βαθμό με γκολ στο φινάλε, ενώ ο ίδιος ήταν εκείνος που είχε χάσει και πέναλτι λίγο νωρίτερα.

Λίγα πράγματα στο πρώτο 45λεπτο, αφού οι φάσεις ήταν ελάχιστες στις δύο περιοχές. Ο Τιτάν  πάτησε περιοχή σε 1-2 περιπτώσεις με τον Ματζοράκη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Τιτάν βρήκε προβάδισμα. Ηταν μία μακρινή μπαλιά του Σταμούλη για τον Ματζοράκη και εκείνος σημάδεψε σωστά για το 0-1.

Στο 68′ ο Μαναρώλης κέρδισε πέναλτι (χέρι) και ο ίδιος ήταν που το ανέλαβε, αλλά ο Μοχλάκης έπεσε σωστά και κράτησε το 0-1. Μάλιστα ο ίδιος πάικτης είχε χαμένα τετ α τετ στη συνέχεια για να σκοράρει εκ νέου, κάτι το οποίο έκανε στο 88′ με κεφαλιά από τη σέντρα του Λημναίου για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Μπούρδος
Βοηθοί: Οβάκογλου – Κοτσιφάκης

ΑΠ Σούδας (Στέλιος Κουκουδάκης): Τζανάκης, Λεβάκη (82′ Πιρπινάκης), Αρχοντάκης, Δασκαλάκης, Κέτι, Βαγένας (65′ Λημναίος) Κουρκουμελάκης (82′ Βλαχάκης), Μαναρώλης, Λαγογιάννη (75′ Αγγελόπουλος), Πετρομυλωνά (75′ Λυμπεράκης).

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Μοχλάκης, Τζομπανάκης, Μανουσάκης Α. (68′ Κοκκινάκης), Σοφιανόπουλος, Μουτσάκης, Ματζοράκης, Σπαθαράκης Τ., Σπαθαράκης Π., Καρατζής Π. (60′ Σερανάι Φ.), Σταμούλης,  Καπλάνης (85′ Μπεθάνης)

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad