Έσωσε το βαθμό στο τέλος ο Γιαννακούρος

Νέος Ηρακλής Ιδομενέας | 18 Μαρτίου 2017, 20:19

Με ακόμα ένα γκολ που σημείωσε στο φετινό πρωτάθλημα λίγο πριν το φινάλε ο Γιάννης Γιαννακούρος, η ομάδα του Νέου Ηρακλή κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ματς με τον Ιδομενέα που είχε προηγηθεί στο δεύτερο ημίχρονο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ιδομενέας είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ με τον Παντελή Βαϊγκούση, ο οποίος μπήκε στο ημίχρονο και στο 60′ σημείωσε το πρώτο γκολ για την ομάδα του κάνοντας έτσι το 0-1.

Και ενώ η ομάδα του Μάριου Σεργάκη έδειχνε να βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο “διπλό”, ήρθε σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Γιαννακούρος να δώσει τη λύση, αφού στο 85′ ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ στο 85′ για το Νέο Ηρακλή.

Ο Ιδομενέας δεν κατάφερε ενδιάμεσα στο παιχνίδι να διευρύνει το προβάδισμα του σε τρεις περιπτώσεις, αφού οι προσπάθειες των Μπιτζανάκη, Περδικάκη και Γιαννολάρη σταμάτησαν στο δοκάρι του Κωνσταντουδάκη.

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Κωνσταντουδάκης, Αυγέρος, Γυρβαλάκης, Μερκάϊ, Καραδάκης (65’ Δελήμπασης), Πολάκης, Αμαξόπουλος, Στυλιανουδάκης, Μελίδης (75’ Γεωργάκης-Ψαρράς), Γιαννακούρος, Ξανθάκης (90’ Περ. Παπαδάκης)

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Καστρινάκης, Αγιασμενάκης, Πάλλης, Καλαϊτζάκης, Πανάγος (46′ Π. Βαϊγκούσης), Γιαννολάρη, Σπ. Βαϊγκούσης, Μ. Μπιτζανάκης, Μιχελάκης, Περδικάκης (80′ Μωραϊτάκης)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden